Bukan Pilihan Hati

Terbitan Fajar Pakeer Sdn. Bhd. [2009]
ISBN 9789833880683
Sem. Malaysia RM8.90
Sabah/Sarawak RM11.90

Lelaki itu pilihan hati baba dan amma, bukan dia.

Lelaki itu pilihan hati Sera, bukan dia.

Jadi, bagaimana boleh dia mesrai hati seorang lelaki yang hatinya sendiri tidak berkehendak? Dia, Nur Raniaa, tidak tahu bagaimana mahu menggarap sayang untuk Fathi. Tidak juga tahu bagaimana mahu menerima suami sendiri apabila penerimaan itu mengakibatkan dia hilang kawan baik.

Jadi, salahkah kalau dia tidak mahu beri peluang hati menerima bukan pilihan hati? Silapkah kalau dia tidak boleh terus membenci apabila hati mula kenal cinta kepada Fathi sedang Sera lebih layak?

*Berkait: Cinta Datang Lagi ~ Dah tahu kisah adik, apa kata baca pula kisah kakaknya? ;)


20 ulasan:

Aidanna berkata...

along beli ada kat pasaran nih..
minggu nih dh ada ke?

Bikash Nur Idris berkata...

Aidanna,
Minggu ni masuk kedai buku. Cuba cari di Popular dulu...

mereng :) berkata...

cerita nihh ta jumpe pon . susah btl la na cri . :(

Bikash Nur Idris berkata...

Mereng :),
Kalau susah nak jumpa, cubalah buat pesanan online...

Ety Adlene berkata...

buku nih leh order lagi ke skrg? mcm maner nak order online? leh bagi no akaun ke?

Bikash Nur Idris berkata...

Ety,

boleh oder. sila e-mel ke bni262@hotmail.com

Tanpa Nama berkata...

novel nie ada lg x sekarang?

Bikash Nur Idris berkata...

Ada. Boleh oder terus dengan Fajar Pakeer @ BNI.

Tanpa Nama berkata...

macam mana nk bli secara on9?

Bikash Nur Idris berkata...

E-mel hmi262@facebook.com

Subashini VJ berkata...

Love Fathi character alot! so damn romantic :)

Bikash Nur Idris berkata...

Suba. Thanks... Kalaulah Fathi wujud... *sigh

Subashini VJ berkata...

Kalau wujud awal awal saya dah sapu
*;)!! hahahaha

Bikash Nur Idris berkata...

Suba. Hehehe... Masing-masing nak cepat-cepat sapu... :D

Nurul Shahiera Shafie berkata...

Really want to buy this book..but it is out of print..

Bikash Nur Idris berkata...

Nurul Shahiera, masih boleh oder dengan saya kalau nak. Tq.

Nurul Shahiera Shafie berkata...

Really??!! Macam mana nk order??

Bikash Nur Idris berkata...

E-mel ke bikashnuridris@hotmail.com
Nanti BNI bagi detailnya ya :)

Nurul Shahiera Shafie berkata...

Dekat 2 minggu sy hntr emel..still no reply..

Salhah Suhot berkata...

Bileh order lagi ke novel ni?